Jukka H.
ISMET NUMMELA

Vaimon kanssa käytiin pitkänäperjantaina Nummelassa kaupoilla Koisjärveltä ties miten monetta kertaa ja ekaa kertaa kurvattiin pihaan kun läheinen nepalilainen oli vielä 11.30 kiinni. Aivan loistopaikka, jonka tilavuus ja ääretön siisteys yllätti aivan täysin ulkoapäin perus kebab-paikalta näyttäneenä. Todella kympin arvoinen palvelu ja sekä oma Superateria että vaimon Lohisalaatti kooltaan ja maittavuudeltaan uskomattoman onnistunut. Hienoa työtä, kiitos tuhannesti. Näemme takuulla uudelleen !!

Petri A.
ISMET NUMMELA

Todella runsas valikoima ja loistava henkilökunta. Paikkaa suositeltiin minulle ja jäi syömisen jälkeen mukava fiilis, asiakaspalvelu aivan huippua.

Riita H.

Kiitos. Etenkin talon oma, tämän päivän rullakebab oli maukas. Lisäkkeet, jogurtti hyvä lisä. Upeita annoksia laitoitte. Kannattaa ajella kauempaakin. Palvelu iloista, ja hyvää musiikkia viihtyisässä ravintolassa🌼Salaattipöydästä pidimme…

Stylish interior · Large menu · Tasting menus · Cosy atmosphere · Great food ·Healthy options · Cheap eats · Creative cuisine
Jani I.
ISMET NURMIJÄRVI

Ruoka on erittäin hyvää ja tasalaatuista. Aina on ollut positiivinen kokemus. Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja avuliasta.

Heidi K.

Asiakaspalvelu on omaa luokkaansa ja ruoka myös todella hyvää 👌 Viihtyisä paikka. Tykkään!

Riina R.
ISMET PERTILLÄ

Lohjan paras ruokapaikka. Hinta-laatusuhde todellakin kohdillaan. Missään en ole saanut myöskään niin hyvää kahvia, kuin täällä ja miten upeasti lapset otetaan tässä ravintolassa huomioon. Vaikkei erillistä lasten leikkipistettä ole, niin silti täyden kympin paikka!

Tilaa

uutiskirjemme

[mc4wp_form id="806"]