Vuoden 2019 palkinnon saanut yrittäjä on palkinnon nimenkin mukaisesti kivikova; innovatiivinen, pitkäjänteinen, menestynyt ja rohkea. Tänä vuonna Lohjan Nuorkauppakamari on myöntänyt palkinnon Ismet-brändin, Cafe Carnevalen ja Lohjan kahvinpaahtimon omistajalle Ismet Kuzulle.

Ismetin tarina alkaa Turkkilaisesta satamakaupungista, jossa satamatyöläisen poika oli jo varhain työnteossa ja tietysti ravintola-alalla. Ismet muutti Suomeen 90-luvun alussa ja oli aluksi töissä Forssalaisella huoltoasemalla. Sattumalta Ismetille autokauppojen yhteydessä tarjoutui ostomahdollisuus silloin tominnassa olevasta kahvilasta Lohjalla ja hän tarttui siihen.

Ravintola-ala oli Ismetille jo lapsuudesta tuttu ja Lohjalla ei tuohon aikaan vielä juurikaan ollut pizzerioita. Sijoitus kannatti ja tällä hetkellä franchise-pohjalta toimivia Ismet-ravintoloita löytyy jo seitsemältä kappaletta eli Lohjalaisten keskustan ja Perttilän ravintolan lisäksi Nummelasta, Vihdistä, Karkkilasta, Nurmijärveltä ja Jätkäsaaresta ja lisää on tulossa. Nykyisin Ismet ei enää itse omista ravintoloita vaan hallitsee brändiä. Lisäksi kahvipaahtimon ”show-roomina” toimii Lohjalla Cafe Carnevale.

Onnittelut palkitulle!! Ismetin tarina: ismetin-tarina

11joulukuu
2019

Tilaa

uutiskirjemme

[mc4wp_form id="806"]